Activity details

Company ProRail
Date March 10
Time 09:30 - 12:30
Location Room 1
Language Dutch
Login

Case – Prorail

Als ProRail zijn wij eigenaar van circa 7.000 kilometer aan spoorwegen en daarmee één van de grootste grootgrondbezitters van Nederland.

We hebben veel contact met onze klanten (de vervoerders) om ervoor te zorgen dat goederen en reizigers zo betrouwbaar mogelijk van A naar B kunnen komen. Dat doen we door met aannemers 24/7 ons spoor te monitoren, te onderhouden en te verbeteren. Samen met ingenieursbureaus zorgen we voor vernieuwingen in het spoor, om ervoor te zorgen dat we onze capaciteit kunnen vergroten zonder harde infrastructuur aan te leggen. Dit doen wij onder andere door in de toekomst autonome treinen te laten rijden en de spoorconditie met behulp van beeldherkenning te analyseren. Ook werken wij aan vele innovaties om ProRail duurzamer te maken. Uiteraard in overeenstemming met overheden, provincies en talloze andere stakeholders. ProRail staat de komende jaren voor grote uitdagingen, ga jij deze met ons aan?

Technisch Trainees kunnen alles vertellen over de diversiteit van mogelijkheden binnen de organisatie. Daarnaast kom je er door middel van een interactief spel achter met welke partijen ProRail samenwerkt en wat de belangen zijn van alle partijen. Hoe zorg je ervoor dat je alle ketenpartners mee krijgt, terwijl de klant voorop staat? En hoe zorg je als ProRail dat er ook over het milieu wordt nagedacht? Welke technische innovaties moeten plaats gaan vinden? Jij kan bij ProRail enorme impact hebben! Het verbinden van mensen, het verbeteren van het netwerk en het verduurzamen van de wereld staat daarbij centraal!

Note: This is a CV-selected module.