ilionx

ilionx
Founded in 2002
Utrecht (NL)
Utrecht (ook filiaal in Groningen) (Global)
1000 (NL)
1000 (Global)

Study preferences

Applied mathematics Applied physics Artificial intelligence Astronomy Computing science Mathematics Physics

Company info

ilionx is een middelgroot IT Consultancy bedrijf verspreid over 8 vestigingen door heel Nederland, waaronder een vestiging in Groningen. Met onze 1000 consultants pakken we dagelijks innovatieve projecten op bij onze opdrachtgevers in verschillende branches door het hele land. Uiteraard voor onze 150 professionals in Groningen, hebben we leuke opdrachten in het noorden.

Wij helpen organisaties voorop te lopen met effectieve IT-oplossingen.
Kansen voor hen te creëren en te zorgen dat ze resultaat boeken. Met deskundigheid, creativiteit, ondernemerschap en verantwoordelijkheid werken we aan relaties voor de lange termijn, waardevolle verbindingen en impact. Voor onze klanten én voor jou.

Onze lokale teams werken vanuit een rijke bron van kennis, ervaring, inzicht in technologie en wisselwerking tussen mensen. Groei, verbreding en verdieping zijn drijvende krachten in onze veelzijdige organisatie. We maken en geven ruimte om met ideeën te komen en initiatief te nemen. Vrijheid om te experimenteren, dingen te realiseren en zichtbare resultaten te boeken.

Uitdaging, vakmanschap en slagkracht: bij ilionx vermenigvuldig je jouw talent!
(video: ilionx en BBD)

Video

Activities

Company one-on-one

One on One – Ilionx

ilionx February 20 - 10:00
Speed date
Speed date

Speed Date – IT

Enshore, ilionx, Huawei Technologies (Netherlands) B.V., spheer.ai February 20 - 14:00
Business expo
Speed date

Business Expo

Beta Business Days, Take Away, Cargill, ilionx, Valcon, V.O., Lambert, Gasunie, Qsil, YER, ASTRON, ICD, Rijkswaterstaat, Ordina, Huawei Technologies (Netherlands) B.V. February 20 - 15:00