Quatronic

Quatronic
Founded in 2018
Amsterdam (NL)
Amsterdam (Global)
18 (NL)
18 (Global)

Study preferences

Applied mathematics Applied physics Artificial intelligence Astronomy Computing science Industrial engineering & management Life, science & technology Mathematics Medical biology Physics Supply chain management Technology and operations management

Branches

Engineering Finance Industry IT

Company info

Quatronic is een start-up met een missie: de allerbeste worden in het realiseren van digitale oplossingen om bedrijven écht verder te kunnen helpen. Wij helpen bedrijven met het vormgeven en realiseren van hun digitale strategie doormiddel van design sprints en het ontwerpen en bouwen van slimme Low Code applicaties op maat. Misschien niet altijd wat een klant vraagt, maar juist wat hij nodig heeft. Processen in een bedrijf net zo soepel en digitaal laten lopen als een app op je iPhone.

Quatronic werd opgericht in 2018 door vier ervaren technology consultants en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 18 werknemers. Wij denken van begint tot eind met onze klanten mee en we implementeren slimme en passende Low Code maatwerk applicaties. Wij zien werk als een avontuur en vinden groei en ontwikkeling van onze medewerkers en onze klanten dan ook enorm belangrijk.

Quatronic heeft drie thema’s waarin medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelingen met trainingen: Delivery, Social en Entrepreneurial. Daarnaast is er één dag per week ruimte voor eigen ontwikkeling en kun je ideeën inbrengen, zoals de uitwerking van een nieuwe propositie. Quatronic is een snelgroeiend bedrijf en technologische ontwikkelingen staan niet stil. Daarom verwacht Quatronic dat werknemers actief blijven leren en de nieuwe technologie snel eigen maken.

 

 

Video

Activities

Business expo
Speed date

Business Expo March 9

Beta Business Days, Alliander, Chipsoft, Nedap, ilionx, Picnic, ASML, TNO, Abbott, Johnson & Johnson, Valcon, B&S, YER, Flow Traders, Web-IQ, ThermoFisher Scientific, Accenture, Capgemini Engineering – Hybrid Intelligence, Quatronic March 9 - 14:30
Company one-on-one

Company one-on-one – Quatronic

Quatronic March 9 - 14:00
Presentation

Presentation – Quatronic

Quatronic March 9 - 16:00